Laat je begeleiden

door een expert

Over mezelf

In juni 2010 ben ik met onderscheiding afgestudeerd als Bachelor in de voedings- en dieetkunde aan de Katholieke Hogeschool Kempen. Om me nog verder te specialiseren in de verschillende aspecten van welzijn en het streven naar vooruitgang binnen deze sector volgde ik hiernaast de master-opleiding in het management en beleid van de gezondheidszorg aan de Katholieke Universiteit Leuven. Deze opleiding heb ik in februari 2013 met succes afgerond.
Vanaf Juni 2017 mag ik me ook diabeteseducator noemen. Deze postgraduaat behaalde ik aan de UC Leuven- Limburg. Dit is een specialisatie om mensen met diabetes optimaal te leren begeleiden.
Meer weten over diabeteseducatie?


Aangezien dat sport voor mezelf altijd belangrijk is geweest, heb ik me in 2019 gespecialiseerd in sportvoeding aan de hogeschool van Arnhem en Nijmegen (Nederland). Het is een grote passie om sporters te begeleiden op vlak van voeding, op weg naar een topprestatie.
Meer weten over sportvoedingsbegeleiding?

Ik heb mijn eigen privépraktijk in Lommel en ik ben werkzaam in diëtistenpraktijk Di-Eet samen met mijn collega An de Busser in Westerlo.

Ik ben een door het RIZIV erkend diëtiste en diabeteseducator. Ik ben lid van de Vlaamse Vereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en van de diabetesliga. Regelmatig volg ik bijscholingen om op de hoogte te blijven van de nieuwigheden en om me verder te specialiseren.

Dorien Maes