Laat je begeleiden

door een expert

Over mezelf

Ik ben Dorien Maes, erkend diëtiste, diabeteseducatoren sportdiëtiste. Ik ben lid van de Vlaamse Beroepsvereniging van Voedingsdeskundigen en Diëtisten (VBVD) en volg regelmatig bijscholingen om op de hoogte te blijven van nieuwigheden en jou correct te informeren/coachen. Doorheen de jaren verdiepte ik me in het begeleiden van mensen met een eetstoornis en prikkelbare darmen. In mijn consultaties hanteer ik steeds een individuele aanpak, we gaan op zoek naar een gezondere levensstijl die bij jou past en waarbij jij je goed voelt.

Zelf trek ik graag mijn loopschoenen aan en haal ik enorme voldoening uit een stevige workout. Door mijn passie voor sport en sportverleden ben ik hier ook mensen in gaan coachen. Gezond eten en voldoende bewegen zijn vaste onderdelen van een gezonde levensstijl. Ze versterken elkaars effect. Naast voedingsadvies begeleid ik ook laagdrempelige sportsessies . Voor mij is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt en dat je plezier beleeft aan bewegen.

Ik ben werkzaam in Diëtistenpraktijk Di-eet locatie Lommel (aanbod voedingsbegeleiding en sportsessies) en Westerlo (Groepspraktijk De Kazerne).

Ik werk nauw samen met collega's zodat ik jou de beste begeleiding en ondersteuning op maat kan bieden. Bezoek onze gezamelijke website www.di-eet.bevoor verdere info, gezonde recepten, nieuwtjes, inschrijven op onze maandelijkse nieuwsbrief...

Dorien Maes